CF body bg test

Chocoladefabriek tijdens Corona

Let op: het dragen van een mondkapje is sinds 6 november weer verplicht! Als je gaat zitten bij Kruim en bij bijeenkomsten waarbij we geen anderhalve meter afstand kunnen houden, doen we een CoronaCheck.


De Chocoladefabriek is dagelijks geopend vanaf 10 - 20 uur voor:

  • Het inleveren van boeken en/of het zoeken en lenen van boeken. Collega's van de bibliotheek zijn tussen 11:00 en 19:00 uur aanwezig voor vragen (in het weekend tot 17:00 uur)
  • Bij Kruim kun je terecht om iets te eten of drinken
  • Heb je informatie nodig uit het streekarchief? Stuur dan eerst een mail naar info@samh.nl. Op afspraak kan er weer onderzoek worden gedaan en archieven geraadpleegd
  • Studieplekken en stiltecabines zijn weer beschikbaar. Reserveer een plek via ons reserveringssysteem
  • Een publiekscomputer kan gereserveerd worden aan de servicebalie van de bibliotheek (van 11:00-19:00 uur, zaterdag en zondag tot 17:00 uur)

Kijk voor de specifieke informatie per organisatie of om te reserveren ook op de websites van de diverse organisaties:

Bibliotheek: www.bibliotheekgouda.nl

Streekarchief: www.samh.nl

Kruim: www.kruimgouda.nl

VR Space: www.vrspace.com

Libertum: www.libertum.nl

Basisregels

Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en geef elkaar de ruimte. Bij klachten: blijf thuis en laat je snel testen. Kijk voor meer informatie op Rijksoverheid.nl.

CoronaCheck

Voor toegang tot de Chocoladefabriek is geen CoronaCheck nodig. Dat is wel het geval als je binnen bij Kruim gaat zitten en bij grote evenementen.