CF body bg test

Agenda

november 2022

28 nov.

Collegetoer Gouda

van 18:00 tot 22:15 - Dock 1

In de sfeervolle omgeving van de Chocoladefabriek interviewen Olcay Gulsen (programmamaker, ondernemer, voormalig slachtoffer) en Rene Haring (ondernemer, voormalig pleger) elkaar over een heftig en gevoelig onderwerp: huiselijk geweld. Ieder vanuit hun eigen ervaringen en visie. De datum 28 november is bewust gekozen, in de actieperiode van Orange the World.

Soroptimistclub Gouda organiseert deze Collegetoer, in samenwerking met UN Women. Het concept van een Collegetoer: twee interessante sprekers interviewen elkaar om-en-om een half uur. Daarna is er ruimte voor mensen in de zaal om vragen te stellen.

U kunt deze Collegetoer bijwonen in de Chocoladefabriek (kaartje is €25,-) of de livestream kijken thuis of op andere locatie van uw keuze (vrijwillige bijdrage).

https://www.soroptimist.nl/gouda/activities-local/10e-goudse-collegetoer/

december 2022

10 dec.

Hoofdpersonen Reserveer, meer info →

van 13:00 tot 16:00 - Jeugdwerkplaats

Meedoen is gratis!

Natuurlijk kun je bij Bibliotheek Gouda boeken lenen, maar af en toe kun je ook een mens lenen: iemand met een bijzonder (levens)verhaal.

Bibliotheek Gouda organiseert samen met Libertum (interactief museum voor vrede en vrijheid) een serie bijzondere ontmoetingen tussen vertellers en luisteraars: Hoofdpersonen. Daarin vertelt de Hoofdpersoon, een Gouwenaar of iemand met een band met Gouda, in een een-op-eenontmoeting met de luisteraar zijn of haar verhaal. Dat kan een verhaal zijn over een belangrijke periode of gebeurtenis in zijn leven. Maar ook een verhaal dat anderen aan het denken zet of raakt. Of simpelweg blij maakt.

Op zaterdagmiddag 10 december vinden de eerste ontmoetingen plaats in de Chocoladefabriek. Een gesprek duurt 20 minuten. De Hoofdpersoon vertelt en jij kunt je vragen aan hem of haar stellen. Daarna kun je het gesprek aangaan met een andere Hoofdpersoon. En daarna weer met een ander. Zodat je aan het eind van de middag met een hoofd vol verhalen naar huis gaat.

februari 2023

22 feb.

Voorleeswedstrijd Bibliotheek gouda

van 13:45 tot 17:30

maart 2023

15 mrt.

Stembureau Provinciale Staten en Waterschap

van 6:15 tot 23:55 - Jeugdwerkplaats