sluit menu menu

31 oktober 2023

Met Arriva naar World Press Photo Exhibition in Gouda

Arriva bus

Samen met Arriva zorgen we voor makkelijk en voordelig vervoer naar de World Press Photo Exhibition 2023 in Gouda. In alle stads- en streekbussen in de regio worden vanaf 25 november speciale Samenreisdagkaarten verkocht voor maar 9,95 euro. Daarmee kunnen twee tot en met vijf personen naar het centrum van Gouda reizen en weer terug! Handig, want zo hoef je niet meer te zoeken naar een parkeerplaats en spaar je de parkeerkosten uit!

Zó werkt het

Je koopt de speciale Samenreisdagkaart bij de buschauffeur, bij het instappen. Je hebt daarvoor geen contanten nodig; in de bus kun je (uitsluitend) pinnen of met creditcard betalen.

Actievoorwaarden

  • Op één Samenreisdagkaart van 9,95 euro kun je met minimaal 2 en maximaal 5 personen reizen.
  • De kaart is te koop vanaf 25 november 2023 en geldig op de dag van aankoop.
  • Je kunt na 9.00 uur de hele dag onbeperkt reizen met alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland m.u.v. de buurtbussen en Arriva Vlinder.

Plan je reis van deur tot deur

Waar de dichtstbijzijnde bushalte is en hoe laat jouw bus vertrekt, check je met de handige reisplanner, waarmee je je hele reis ‒ dus van deur tot deur ‒ kunt plannen. Vanaf het busstation is het nog geen kwartier lopen naar de binnenstad, maar er is ook een halte vlak voor de Chocoladefabriek.

Meer weten over de Samenreisdagkaart en Arriva