sluit menu menu

zaterdag 1 juni 2024 / 10:45

BoekStartdag met babylezen

Boekstart jpg rendition 200 320

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Bovendien is het een gezellig moment om samen een boekje te lezen. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart-dag is een extra mooie dag om je kindje lid te maken van de bibliotheek (tot 18 jaar gratis!) en deel te nemen aan Babylezen!

Babylezen 

Op een rustige, afgesloten plek in de Chocoladefabriek lezen we op 1 juni samen een (baby)boekje en zingen liedjes. Babylezen is voor baby's vanaf ongeveer 4 maanden tot het moment dat je kind zelfstandig loopt. De activiteit duurt van 10.45 tot 11.15 uur. Deelname is gratis, maar van tevoren aanmelden. Een kaartje geeft toegang voor één baby met maximaal één ouder/verzorger.

Heb je een vraag of ben je verhinderd? Stuur een mail naar Ellen van Leeuwen: e.vanleeuwen@bibliotheekgouda.nl.

Meld je kind aan voor het babylezen op 1 juni (gratis)

Nog geen lid? 

Schrijf je kind in en ontvang een BoekStartkoffertje met onder andere een mooi boekje! We zijn er op 1 juni tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Op een andere dag langskomen kan natuurlijk ook, bij de servicebalie van de bibliotheek in de Chocoladefabriek of in een van de kinderbibliotheken. Iedereen tot 18 jaar is gratis lid. 

Chocoladefabriek

http://bibliotheekgouda.nl/boekstartdag