sluit menu menu

Kom genieten van een heerlijke lunch, diner, een van onze arrangement of lekker wat drinken met een hapje. Iedere dag open van 10.00 tot 20.00 uur

Kruim - eten & drinken

Of je nou bibliotheeklid bent of niet, kind aan huis of eenmalige bezoeker, voor Kruim ben je altijd een gast. Iedereen wordt hier met open armen ontvangen. Kruim wordt geleid door een team van enthousiaste professionals. Het restaurant dankt zijn naam aan een term uit de kookwereld. ‘Kruim’ staat voor het laatste ingrediënt dat je toevoegt om een gerecht compleet te maken.

Compleet is een begrip dat helemaal van toepassing is op Kruim - eten & drinken. Want wij zijn espressobar, lunchroom, eetwinkel, aperitieflokaal en restaurant ineen. Het assortiment is breed en je kunt hier op ieder moment van de dag terecht. We serveren je graag een ontbijt, lunch of avondmaaltijd, maar met evenveel liefde een heerlijke cappuccino of een lekker glas wijn.

Kies zelf waar je wilt zitten, er is plek genoeg. Aan één van de vele tafeltjes, aan de grote stamtafels, of, bij goed weer, op het terras. Ergens anders in de Chocoladefabriek is ook geen probleem. Heb je geen tijd om rustig te zitten? Geen nood, alles is mee te nemen. Niet alleen koffie en gebak, maar ook heerlijke salades, een lekkere quiche en zelfs een complete maaltijd die je thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Kom het allemaal proefondervindelijk vaststellen! We zijn er zeven dagen per week van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Wil je meer weten, bijvoorbeeld over het menu? Kijk op de website van Kruim, of neem contact met ons op via (0182) 590 160 of info@kruimgouda.nl. Daar kun je ook reserveren. Niet alleen een 'gewone' tafel, maar ook een Afternoon Tea, Wine Tasting of Beer Tasting.