sluit menu menu

Véél meer dan boeken

Bibliotheek Gouda

De bibliotheek Gouda is meer dan alleen een bibliotheek. We zijn een compleet netwerk van betrokken en enthousiaste mensen en initiatieven. Alles wat we doen staat in het teken van delen, uitwisselen en samenwerken. We zijn een ondernemende organisatie, gastvrij, alert op nieuwe ontwikkelingen en bereid om te experimenteren. En alles moet een meerwaarde hebben voor de stad waarin we verankerd zijn. Dat maakt ons de leukste bibliotheek van Nederland.

Natuurlijk vind je bij ons leesvoer: van romans tot tijdschriften en van informatieve boeken tot kookboeken. Onze medewerkers adviseren je graag. Zo ontdek je steeds weer wat nieuws. Maar je kunt ook bij ons terecht als je je verder wilt ontwikkelen; we organiseren allerlei workshops en bijeenkomsten. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor oude en nieuwe Gouwenaars. Ook kun je bij ons studeren of werken, of gewoon een beetje wegdromen. Van harte welkom!

Wil je meer weten? Kijk op de website. Hier vind je bijvoorbeeld alles over de voordelen van een bibliotheekabonnement. Je kunt ook mailen naar info@bibliotheekgouda.nl, bellen naar (0182) 590 101 of appen naar 06 39 01 88 46. Of langskomen in de Chocoladefabriek; we zijn zeven dagen per week van 11.00 uur tot 17.00 uur te vinden bij de servicebalie op de begane grond of de eerste verdieping. Ook daarvoor en daarna kun je natuurlijk zelf boeken inleveren en lenen via onze selfservicecomputers.