sluit menu menu

Reserveren

Ruimtes
Wil je een ruimte huren in de Chocoladefabriek voor een besloten bijeenkomst, zakelijk of privé? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben zowel voor grote als voor kleine bijeenkomsten verschillende ruimten beschikbaar. Deze zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien. De ruimten zijn standaard voorzien van wifi, scherm en/of beamer en whiteboard.

Tafels bij Kruim
Bij Kruim kun je een tafel reserveren, ook voor een Afternoon Tea, Wine Tasting of Beer Tasting.

Boeken
Bij de bibliotheek Gouda kun je boeken reserveren. Ze worden dan voor je klaargezet in de Chocoladefabriek of in een van de andere locaties. Want naast de stadsbibliotheek zijn er vier kinderbibliotheken en twee uitleenpunten, zodat je altijd boeken in de buurt hebt. Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Bekijk de voordelen van een abonnement.

Archiefstukken
Streekarchief Midden-Holland bewaart de archieven van Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard (Ammerstol, Berkenwoude, Bergambacht, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist), Waddinxveen, Zuidplas (Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen-Moerkapelle) en de Omgevingsdienst Midden-Holland. Je kunt een archiefstuk reserveren als je een afspraak maakt bij het Streekarchief.

Studie- en werkplekken
Op de eerste verdieping van de Chocoladefabriek vind je studieplekken en werkplekken. Hiervoor hoef je niet te reserveren. Wel moet je reserveren voor een stiltecabine.