sluit menu menu

dinsdag 10 september 2024 / 15:45

Kinderboekencafé met Pieter Koolwijk

Pieter Koolwijk foto Evelien Drenthen

Ben je leerkracht en/of (volwassen) kinderboekenliefhebber? Kom naar het Kinderboekencafé! We nodigen geregeld kinderboekenauteurs, illustratoren en andere inspirators uit die vertellen over hun werk, maar natuurlijk bieden we ook ruimte om tips en ideeën met elkaar te delen.

10 september 2024: Kinderboekencafé met Pieter Koolwijk

Op dinsdag 10 september is het Kinderboekencafé met niemand minder dan Pieter Koolwijk, de kinderboekenschrijver die als geen ander eigenwijze personages tot leven kan brengen in zijn fantastische boeken voor midden- en bovenbouw. Zoals Gozert in ‘Gozert’ (Gouden Griffel-winnaar 2021), Luna in Gozerts opvolger ‘Luna’, Stiekel in Koolwijks debuut ‘Vlo en Stiekel’ en Leif in ‘De trollen van Leif’. Bovendien schrijft Pieter dit jaar het kinderboekenweekgeschenk!

Tijdens het Kinderboekencafé vertelt Pieter bevlogen over zijn werk en hij biedt handvatten om kinderboeken een plaats te geven in het onderwijs. We nodigen geregeld kinderboekenauteurs, illustratoren en andere inspirators uit die vertellen over hun werk, maar natuurlijk bieden we ook ruimte om tips en ideeën met elkaar te delen. Ben je leerkracht en/of (volwassen) kinderboekenliefhebber? Kom naar het Kinderboekencafé!

https://www.bibliotheekgouda.nl/agenda/KinderboekencafePieter.html