sluit menu menu

donderdag 11 april 2024 / 19:30

Leesclub van de bibliotheek Gouda

Foto Stine Jensen c Romy van Leeuwen

De bibliotheek Gouda heeft een eigen leesclub: Over boeken gesproken. Steeds staat een ander (non-fictie)boek centraal. Je kunt je per keer aanmelden.

Stine Jensen

Op 17 april, tijdens de Maand van de Filosofie, komt Stine Jensen naar de Chocoladefabriek! Ze is een Deens-Nederlands filosofe en publiciste. Ze schreef diverse boeken, over mannelijkheid en vrouwelijkheid, liegen, liefde tussen Turken en Europeanen, Scandinavië, opvoeden, emoties en identiteit. In 2015 werd haar kinderboek 'Lieve Stine, weet jij het?' bekroond met de zilveren griffel. Stine maakt ook televisieprogramma’s, zoals 'Dus ik ben', gebaseerd op de gelijknamige bestseller.

Meer informatie over de avond met Stine Jensen

Donderdag 11 april boeken van Stine Jensen

Ter voorbereiding op haar komst is er op donderdag 11 april van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur in de Chocoladefabriek een boekbespreking en zullen we vragen voor Stine verzamelen die op 17 april aan haar gesteld zullen worden. Tijdens de boekbespreking zullen diverse boeken van haar aan de orde komen (je hoeft ze niet állemaal te lezen natuurlijk), zoals Faalmoed, Dus ik ben, en haar nieuwste boek Open, zachte woorden voor een harde tijd dat half februari zal verschijnen. Heb je een boek van haar gelezen (of ben je gewoon geïnteresseerd) en wil je graag meepraten? Meld je dan aan voor deze filosofische leesclub op 11 april door te mailen naar a.ootjers@bibliotheekgouda.nl.

https://www.bibliotheekgouda.nl/agenda/leesclubapril2024.html