sluit menu menu

woensdag 17 april 2024 / 20:00

Stine Jensen

Foto Stine Jensen c Romy van Leeuwen

Op 17 april, tijdens de Maand van de Filosofie, komt Stine Jensen naar de Chocoladefabriek!

Stine is een Deens-Nederlands filosofe en publiciste. Stine schreef diverse boeken, over mannelijkheid en vrouwelijkheid, liegen, liefde tussen Turken en Europeanen, Scandinavië, opvoeden, emoties en identiteit.

Stine maakt ook televisieprogramma’s zoals: Dus ik ben (HUMAN) gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Ook schrijft ze kinderboeken. In 2015 werd haar kinderboek Lieve Stine, weet jij het? bekroond met de zilveren griffel.

Leden van de bibliotheek Gouda betalen €12 leden en niet-leden betalen €14,50. De avond duurt van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. 

Ter voorbereiding op Stines komst is er op donderdag 11 april vanaf 19.30 uur in de Chocoladefabriek een boekbespreking en zullen we vragen voor Stine verzamelen die op 17 april aan haar gesteld zullen worden. Tijdens de boekbespreking zullen diverse boeken van haar aan de orde komen (je hoeft ze niet állemaal te lezen natuurlijk), zoals Faalmoed, Dus ik ben, en haar nieuwste boek Open, zachte woorden voor een harde tijd dat half februari zal verschijnen. Heb je een boek van haar gelezen (of ben je gewoon geïnteresseerd) en wil je graag meepraten?

Meld je dan aan voor deze filosofische leesclub op 11 april door te mailen naar a.ootjers@bibliotheekgouda.nl.

https://www.bibliotheekgouda.nl/stine